G eçtiğimiz günler de sosyal medyanın gündemine oturan kara tahtada word öğreten öğretmene bilgisayar sözü
Geçtiğimiz günler de, dünyada ki eğitimcilerin büyük bir örnek alması gereken, kara tahta da öğrencilere word öğretmeye çalışan öğretmen'in fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturmuştu.
Gana da şehir merkezine uzak bir bölgede yer alan okulda bilgisayar laboratuvarı olmadığı için öğrencilere kara tahta da kendi çizimleriyle word anlatan öğretmen kısa sürede microsoftun dikkatini çekti. İmkansızlık nedir bilmeyen bu öğretmen okuluna bilgisayar laboratuvarı gelmesinde öncülük yapmış oldu. İmkansızlık tanımayan bu öğretmenin adı: Owura Kwadwo
Yaratıcı ve detaylı çizimleriyle sınıfındaki öğrencilerine bir şeyler anlatmaya çalışan öğretmenin çabası Microsoft tarafından farkedildi.
Öğretmene bilgisayar göndereceğini Microsoft, twitter hesabından tüm dünyaya duyurdu. Ayrıca sadece bir bilgisayar değil eğitimsel açıdan birçok materyali ve laboratuvarın tüm ihtiyaçları microsoft tarafından karşılanılacağı açıklandı.
Umarım tüm dünyadaki eğitimciler de kendi imkanlarının sınırlarını aşıp, öğrencileri için bir şeyler yaparlar. Unutmayın herşey vizyonla başlar..
den Başlayan Fiyatlar
Öğretmenler Genellikle 1 saat içinde yanıt verir.
130.535 Aktif Öğrenci - 89.923 Tamanlanan Ders
Yasin G.
Online ve birebir dersler yapıyorum. Temel eğitimlerden sonra proje bazlı devam ediyoruz. Ayrıca kendi siteniz üzerinden tüm eğitimlerin uygulaması yapıyoruz.Temel eğitimlerden ...
Classdojo nedir, nasıl kullanılır. Eğitimde classdojo kullanarak neler yapabilirsiniz. Classdojo sınıf içi etkileşiminizi sağlayın
Son günlerin en popüler konusu Yapay Zeka nedir. Tarihsel gelişimi nasıldır?
Covid-19'dan sonra eğitimde yaşanan gelişmeler, online eğitime geçiş süreçleri nelerdir. Eğitimde teknoloji kullanımına ayak uydurmak isteyen öğretmenler neye dikkat etmelidir.
Neredeyse her alana giren teknolojiyi, eğitimde daha aktif nasıl kullanmalıyız. Fatih projesinin katkısı nedir?
İnsan yeter ki istesin... Başarıya giden yol, imkansız nedir bilmemekle başlar. Her öğrenci de kendinde bu azmi görebilmelidir. İnanmak başarının diğer yarısıdır değil mi?