Göztepe Müzik Yetenek Sınavı Dersleri Alabileceğim En İyi Öğretmeni Nasıl Bulabilirim?
Göztepe Müzik Yetenek Sınavı özel dersleri veren öğretmenleri incele

Göztepe konumuna en yakın öğretmenlerin ders fiyatlarını karşılaştır

Sana en uygun öğretmenle Göztepe semtinde Müzik Yetenek Sınavı derslere başla 😍

Göztepe Semtinde Müzik Yetenek Sınavı Özel Ders Veren Öğretmenlere Gelen Yorumlar
Her ders çok eğleneceksin söz veriyoruz. Birbirinden harika 24 Göztepe Müzik Yetenek Sınavı özel ders öğretmenine gelen 50 5 yıldızlı yorum var.
Eğer online akademimizde birebir ders alıyorsan öğretmenden memnun kalmazsa başka öğretmene geçiş yapabilirsin. 24'den fazla öğretmen ve 1 milyondan fazla öğrenci ile Özel Ders Alanı Türkiye'nin en büyük eğitim teknolojilerinden birisidir.
Öğretmen BulSinem Hoca ile konservatuvara hazırlık sürecindeyim. Dersleri çok planlı ve verimli geçiyor, gerçekten işini ciddiyetle yapıyor. Kısa sürede ilerleme hissettim, kesinlikle tavsiye ederim...

Pınar hocamızdan 1 yıl piyano dersi aldık.Kişiligi öğrenciye yaklaşımı, sempatikliği iş profesyonelliği ve deneyimi gerçekten çok çok iyi. Kendisini çoooook seviyoruz.

7 yaşındaki oğlum Pınar öğretmenimizden yaklaşık 2 yıldır düzenli piyano dersi alıyor. Pınar öğretmen çocuklarla çok iyi iletişim kurmasının yanı sıra onların düzeyine rahatça inerek dersi çok verimli ve etkin şekilde işliyor. Alanında çok tecrübeli ve bilgili. Aynı zamanda da çok güleryüzlü ve sevecen. Oğlum derslere en baştan beri severek ve çok istekli gidiyor. Pınar öğretmenimizi çok seviyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Sinem Hocayla 2019 senesinde tanıştık ve Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü yetenek sınavı için ders almaya başladım. Vermiş olduğu eğitim ve teknikler sayesinde istediğim liseyi kazandım ve şuan Müzik Öğretmenliği bölümünü okuyorum. Enstrüman konusunda da çok destek sağladı bana. Çok yönlü bir eğitim sunması sınav kaygımı fazlasıyla azalttı.

Oğlum müziğe karşı çok çekingen bir çocuktu ve enstrümanla bağ kuramayacağından korkuyorduk. Piyano derslerine başladıktan sonra hem karakterinde hem disiplin anlayışında büyük bir değişim oldu. Sabırlı yaklaşım, motive edici geri bildirimler ve sıcak iletişim sayesinde müzik onun için bir zorunluluk değil, keyifli bir uğraş hâline geldi. Bizim için sadece bir öğretmen değil, gerçekten yol gösterici bir eğitmen oldu.

Kızım güzel sanatlar lisesine hazırlık sürecinde bu eğitimle tanıştı. Sınav odaklı ama aynı zamanda müziği sevdiren bir sistem var. Hangi konuyu ne zaman çalışması gerektiğini çok net biliyordu ve bu da stresini ciddi anlamda azalttı. Sonuç olarak hedeflediği okulu kazandı ve biz bu süreçte doğru bir eğitmenle çalıştığımızı her aşamada hissettik.
