Yenidoğan Uyum Güçlüğü Bozuklukları Dersleri Alabileceğim En İyi Öğretmeni Nasıl Bulabilirim?
Yenidoğan Uyum Güçlüğü Bozuklukları özel dersleri veren öğretmenleri incele

Yenidoğan konumuna en yakın öğretmenlerin ders fiyatlarını karşılaştır

Sana en uygun öğretmenle Yenidoğan semtinde Uyum Güçlüğü Bozuklukları derslere başla 😍

Yenidoğan Semtinde Uyum Güçlüğü Bozuklukları Özel Ders Veren Öğretmenlere Gelen Yorumlar
Her ders çok eğleneceksin söz veriyoruz. Birbirinden harika 50 Yenidoğan Uyum Güçlüğü Bozuklukları özel ders öğretmenine gelen 5 5 yıldızlı yorum var.
Eğer online akademimizde birebir ders alıyorsan öğretmenden memnun kalmazsa başka öğretmene geçiş yapabilirsin. 50'den fazla öğretmen ve 1 milyondan fazla öğrenci ile Özel Ders Alanı Türkiye'nin en büyük eğitim teknolojilerinden birisidir.
Öğretmen BulOsman bey gerçekten işini severek yapan çocuğunuza birşeyler katmak için türlü türlü aktivitelere sahip alanında uzman bir öğretmen. Yaklaşık 8 aydır beraber çalışıyoruz ve atipik otizm tanılı oğlumda hiç aklıma bile gelmeyecek gelişmelere şahit olduk. Çocuğunuza destek olmak istiyorsanız size yardımcı olacak en iyi öğretmenlerden birisi. Teşekkürler katkılarınız için :)

Oğlum r seslerini çıkaramıyordu, Osman Beyden aldığımız derslerden, oğlumun geldiği noktadan, çocukla olan iletişiminden, ders öncesi hazırlığından, ders sonrası takibinden, ilgi ve yaklaşımlarından oldukça memnun kaldık. İşini severek yapan bir öğretmen. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Oğlum ana sınıfına başladığında dikkat eksikliği ve odaklanamama problemi yaşadı. O dönem bu konuda başvurabileceğimiz konusunda etkin bir kurum araştırdık internetten. Ve Tuğba hanımda karar kıldık. Endişelenmedik değil haliyle sonuç alabilecekmiyiz diye. Uygulanan programlı özel eğitim sayesinde olumlu sonuçlar aldık. Şu anda beşinci sınıfta. Herşey gayet yolunda . Kendisine çok teşekkür ediyoruz özverili çalışmalarından dolayı. İyiki kendisini tanımışız bu vesileyle de olsa.

Tuğba öğretmenimizle başladığımız bu serüvende hem akademik hem de görsel çalışmaları ile kızımı çok geliştirdi. Öğrencilerine olan sevgisi gözler önündeydi. Veliye olan desteği ve tecrübesi bakımından veliyi rahatlatması , öneriler sunması bizim için çok dinamik ve kapsamlı bir öğretmendir. Genel kültür ve dans olarak bilgisini kızım ile paylaştı. Sadece ders değil dünyaya olan bakış açısı değişti. Kızımın bu denli başarısı Tuğba öğretmenimiz sayesindedir. Kızımın ve benim gözümde halen parlayan yıldızdır. İyi ki , iyi ki Tugba öğretmenimiz ile yolumuz kesişti. Başarılarınızın devamını dileriz.

Merhaba sizinle görüşmek istiyoruz numaranızı yazarsanız aramak istiyorum Disleksi için
