Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları özel ders veren 64 Öğretmen Arasından; öğretmen hakkındaki referanslar, saatlik ders Ücreti ve çok daha fazlası için listemizi incelemeye başlayın!
En İyi Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları Öğretmenini Nasıl Bulabilirim?
1
Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları özel ders listemizden öğretmenleri incele

Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları dersleri veren, ihtiyaçlarınıza en uygun öğretmeni keşfetmeye hazır mısın? O halde hemen listemizden Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları öğretmenlerinin
profillerini incele. Öğretmenlerin referansları, uzmanlık alanları, deneyimleri, üniversite bilgisi vb. gibi birçok kritere göre karşılaştırma yapıp en ideal öğretmeni keşfet!
64 Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları öğretmenine 5 yıldızlı 40 onaylı üye yorumu geldi.
2
Fiyat karşılaştırması yap

Maltepe konumunda özel Genel Uyum Güçlüğü Bozuklukları dersleri veren öğretmenlerin saatlik ders ücretleri ortalama : 650 TL'dir. Saatlik fiyat 500₺ - 2000₺ aralığındadır.
Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları özel ders öğretmenlerinin profilinde yer alan saatlik ders fiyatları sayesinde bütçenize en uygun öğretmeni dakikalar içerisinde bulabilirsiniz.
3
En ideal Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları öğretmeni ile derslere 😍

Birçok kritere göre karşılaştırma yapıp en ideal Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları öğretmenini bulduktan sonra talebinizi ilgili öğretmene iletebilirsiniz.
En kısa sürede öğretmenimiz sizinle iletişime geçecektir. Şartaları konuşun ve derslere başlayın. Ortalama ⚡ 2 saat içerisinde öğretmen-ler dönüş yapmaktadır.Alternatif
oluşturmak istiyorsanız "Genel Ders Talebi" oluşturup Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları öğretmenlerinden dönüşler alabilirsiniz.
Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları Öğretmenlerine Son Gelen Üye Yorumları
Her ders çok eğleneceksin söz veriyoruz. Birbirinden harika 64 Maltepe Uyum Güçlüğü Bozuklukları özel ders öğretmenine gelen 40 5 yıldızlı yorum var.
Eğer online akademimizde birebir ders alıyorsan öğretmenden memnun kalmazsa başka öğretmene geçiş yapabilirsin. 64'den fazla öğretmen ve 1 milyondan fazla öğrenci ile Özel Ders Alanı Türkiye'nin en büyük eğitim teknolojilerinden birisidir.
Öğretmen BulTuğçe öğretmenle 1 Yıldır tanışıyoruz oğlumda öğrenme güçlüğü şüphesi vardı daha önce de uzmanlara başvurduk ama Tuğçe hanım gibi olmadı bizi yönlendirdi oğlumu iyi analiz edip bize süreci aktardı. Ev ödevleriyle destekledik şu an oğlum okuma yazma öğrendi okulda başarısı gözle görünür bir şekilde arttı teşekkür ederiz

Tuğçe Z.Zihinsel engelliler öğretmeni
Tuğçe öğretmenden 1 buçuk yıldır ders alıyor oğlum(6,5 yaş, gelişim geriliği) çizgi çalışmaları kalem tutma becerisini kazandırdı öncelikle 6 ay gibi bir sürede haftada tek dersle okuma yazma öğretti. Davranışsal problemleri söndürdü. Sorumluluk bilinci kazandırdı. Okula hazırlık, eşyalara sahip çıkma ve neye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsa tecrübesine dayalı olarak oluşabilecek sorunları ön görüp derslerinde yer verdi. Kreşteki öğretmeniyle bizden çok irtibattaydı. Oğlumu alıp yukarıya taşıdı diyebilirim. Alanında ne kadar iyi olduğunu değerlendirmesiyle bile anlayabilirsiniz. Daha önce de özel eğitim adı altında eğitim aldırdık ve hiç bir dönüşü olmadı kendisiyle tanışana kadar gereksiz olduğunu düşündüğüm bölümün önemini anlamış olduk. İyi ki kesişmiş yolumuz. İşinde çok ciddi ve titiz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisine teşekkür ediyorum.

Tuğçe Z.Zihinsel engelliler öğretmeni
İki yıl önce tanıştık keşke daha önce hayatımıza girseydi. Bize çok şey kattı güzel ilerliyoruz. Her konuda tam destek iyiki varsın çok teşekkür ederiz.

Tuğçe Z.Zihinsel engelliler öğretmeni
Kızımın 3 senedir hızla gelişmesini sağlayan, ortak dikkat ve öğrenme güçlüğündeki problemleri çocuğun ilgi alanlarına göre aktiviteler düzenleyip uygulayan başarılı bir özel eğitim öğretmenidir. Kendisine çok teşekkür ederiz hayatımızı kolaylaştırdığı ve kızımızı kısa bir sürede sosyal hayata hazırlayıp ve sosyal becerileri kazandırdığı için sonsuz minnettarız.

Tuğçe Z.Zihinsel engelliler öğretmeni
Sema Hanım, çok tecrübeli ve sevecen bir öğretmen. Kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz.

Sema Y.Çocuk Gelişimi, Özel Eğitim, Okul Öncesi
iktisat mezunu birisi bu saydığınız derslerde ne kadar etkili olursa?????????

Hakan Bahadır Polat P.Oyunculuk, Diksiyon ve Etkili Konuşma, Beden Dili