Endüstri Mühendisliği Dersleri özel dersleri veren, aşağıda listelediğimiz 32 Endüstri Mühendisliği Dersleri öğretmeni arasından, kendinize en uygun olduğunu düşündüğünüz öğretmeni hemen keşfedin ve derslere başlayın!

Deneyim, tecrübe ve öğrenci yorumlarını incele

Endüstri Mühendisliği Dersleri dersleri veren öğretmenlerin profillerinden; tecrübe, deneyimleri, üniversite bilgisi, tanıtım videosu, eski öğrencilerinin yorumları gibi birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Birçok öğretmeni bu bilgilere göre karşılaştırıp en ideal Endüstri Mühendisliği Dersleri öğretmenini bulabilirsiniz.Endüstri Mühendisliği Dersleri özel dersleri veren 32 öğretmene, eski öğrencilerinden 5 yıldızlı 40 yorum geldi

Bütçenize en uygun Endüstri Mühendisliği Dersleri özel dersleri

Endüstri Mühendisliği Dersleri dersleri veren öğretmenlerin saatlik Endüstri Mühendisliği Dersleri özel ders fiyatları ortalama 577 TL'dir. Saatlik 400 - 1500TL arasında ders veren öğretmenler mevcuttur. Bütçenize en uygun Endüstri Mühendisliği Dersleri öğretmeni bulmak için listemizi incelemeye başlayın!

Endüstri Mühendisliği Dersleri dersleri almanın keyfini çıkartın 😍

Yüz yüze Endüstri Mühendisliği Dersleri dersi almak istiyorsanız üst kısımda yer alan search kısmından yaşadığınız konumu seçin, online ders istiyorsanız seviyenizi seçin ve listemizden öğretmenleri keşfetmeye başlayın. Size en uygun olduğunu düşündüğünüz öğretmenlere talebinizi iletin ve derslere başlayın 😍. Endüstri Mühendisliği Dersleri dersleri veren öğretmenler talebinize ortalama ⚡ 2 saat içerisinde dönüş sağlamaktadır.

Endüstri Mühendisliği Nedir?

Endüstri Mühendisliğinin odak noktası, güvenlik standartlarını ve düzenlemelerini takip ederken daha verimli ve daha az para, zaman, ham kaynaklar, insan gücü ve enerji israf eden süreçlerin nasıl iyileştirileceği veya tasarlanacağıdır. Endüstri mühendisleri, Matematik, Fizik ve ayrıca Sosyal Bilimler bilgilerini, süreçlerin ve cihazların sonuçlarını ve engellerini analiz etmek, tasarlamak, tahmin etmek ve değerlendirmek için kullanabilir.

Endüstri mühendisleri, cep telefonunuzun hala çok fazla işlem gücüne sahipken ve aşırı ısınmadan cebinize sığmasını sağlar veya örneğin bir uçakta uçarken alevler içinde patlamayacağından emin olabilirler. Tahmin edebileceğiniz gibi, dünyada yetenekli endüstri mühendislerine büyük bir ihtiyaç var. Peki, bir şirketin ürünü umdukları kadar iyi çalışmıyorsa, kimi arayacaksınız? Endüstri mühendisleri!

Endüstri Mühendisliği mezunları için kariyer yolları nelerdir?

Günümüz ekonomisinde bir iş bulmak zorlu bir çaba olabilir, ancak çalışma alanınızı en başından itibaren iş piyasasına göre seçebilirsiniz. Şu anki haliyle, Endüstri Mühendisliği bugün en çok aranan uzmanlık alanlarından biridir.

Endüstri Mühendisliğinin neden bu kadar popüler olduğunu anlamak zor değil: Bu kadar geniş bir beceri yelpazesiyle endüstri mühendisleri hem teknik hem de yönetim pozisyonlarında çalışabilirler. Bu, iş fırsatlarınızın ikiye katlanacağı anlamına gelir. Sizi bekleyen bazı ileriye dönük kariyerler:

  • Servis endüstrisi

  • Lojistik sağlayıcıları

  • Üretim endüstrileri

  • Danışmanlık ve mühendislik hizmetleri

  • Araştırma ve geliştirme firmaları

  • Toptan ticaret

Endüstri Mühendisleri Ne yapar?

Sistem entegratörleri olarak, endüstri mühendisleri tesisleri (binalar, odalar, ekipman, altyapılar vb.), malzeme taşıma sistemlerini, imalat ve üretim sistemlerini, bilgi sistemlerini ve bireysel ve grup işyerlerini analiz eder ve tasarlar. Operasyon alanında, üretim ve hizmet süreçlerini, üretim sistemleri planlamasını ve kontrolünü, kaynak tahsisini ve çizelgelemesini, personel atama ve çizelgelemeyi, kalite güvencesini, envanter kontrolünü ve sistem ve personel güvenliğini analiz eder, tasarlar ve yönetir.

Endüstri Mühendisi Olmak İçin Gerekenler Nelerdir?

Endüstri mühendisi olmak için öncelikle bir lisans derecesine sahip olmak gerekir. Ardından yapacağınız stajlar ve dilerseniz yapacağınız yüksek lisans ile bilgi ve deneyim kazanımlarınızı artırabilirsiniz. Yapabildiğiniz kadar staj yapmaktansa iyi yerlerde verimli bir iş deneyimi elde etmek üzere staj yapmaya odaklanın. Staj sonrası iş imkanı sunan kurumları araştırın. Elbette her öğrenci okuduğu bölümü en iyi üniversitede okumak ister. Haliyle endüstri mühendisliği en iyi üniversiteler listesine baktığınızda ilk sıradaki üniversitelere gitmek çoğu bölüm öğrencisinin hayalidir. Aslında bu biraz yanılgı olabilir. Sadece marka değeri yüzünden öğretim kadrosu ve imkanları yeterli olmayan bir üniversiteye gitmek mantıklı olmayacaktır. O yüzden tavsiyemiz başarılı endüstri mühendisliği mezunlarını araştırıp hangi okullardan mezun olduklarına bakmak. Yanı sıra okulların staj imkanlarından kampüsüne dek araştırmak gerekir. 

Neden Endüstri Mühendisliği eğitimi almalısınız?

Endüstri Mühendisliği alanında lisans derecesi veya yüksek lisans derecesi alabileceğiniz en iyi kariyer yolu olmasının tek bir nedeni yoktur. Öyleyse, esas olanlara odaklanalım:

  • Dinamik bir alanın parçası olacaksınız

  • Teknoloji her zaman gelişir ve her şeye ayak uydurmak zorunda kalacaksınız, her zaman yeniliği nasıl sağlayacağınızı öğreneceksiniz.

  • Endüstri Mühendisliğinde kötü fikir diye bir şey yoktur - Lisans eğitiminizde, her zaman çözümler ve farklı yaklaşım açılarıyla gelmeniz için teşvik edileceksiniz.

  • Endüstri Mühendisliği'ne yaklaşımınızı özelleştirerek daha teknik veya daha yönetim odaklı bir yol takip edebilirsiniz.

  • Etrafınıza bakın ve sadece endüstri mühendislerini göreceksiniz - fincanınız, dizüstü bilgisayarınız, eşarbınız: her şeyin yaşam döngüsünü planlayacak birine mutlaka ihtiyaç vardır.

Endüstri mühendisleri, matematiksel kavramların yanı sıra bilimsel yönetim tekniklerini kullanarak problemleri çözmeye çalışırlar. Endüstri Mühendisliği alanında bir Lisans seçerseniz öğreneceğiniz şeyler şunlardır: 

  • Üretim ve Operasyon planlaması

  • Uluslararası üretim ve operasyon yönetimi

  • Malzeme taşıma 

  • Lojistik ve Operasyon çizelgeleme

Endüstri Mühendisliği Bölümü Dersleri

  • Calculus I (Matematik I)

  • Kimya

  • Bilgisayar Destekli Teknik Resim

  • Fizik

  • Lineer Cebir

  • Bilgisayar Programlama

  • Olasılık 

  • Endüstri Mühendisliğinde Tasarım

  • Üretim Sistemleri Analizi ve Yönetimi

  • Kalite Planlama ve Kontrol

  • Veritabanı Yönetim Sistemleri

  • Üretim Planlama ve Stok Kontrolü

  • Mühendislik Ekonomisi

  • Mühendislik İstatistiği

  • Maliyet Analizi

Endüstri Mühendisliği- Özel Ders Almak

Yukarıda saydığımız ders listesi bir devlet üniversitesinin endüstri mühendisliği bölümüne ait ders müfredatıdır. Üniversiteden üniversiteye bazı derslerin isimleri değişmekte olup içerikler aynıdır. Hangi okulda okursanız okuyun elbette zorlandığınız ve destek almak istediğiniz dersler olacaktır. İşte Özel Ders Alanı’nda yapmaya çalıştığımız şey de tam olarak sizin için. Öğretmenler ve öğrencileri bir araya getiren sitemize üye olarak istediğiniz branştan özel ders alabilirsiniz. Üye olduktan sonra branş, konum vb. gibi filtreleme işlemleri yaparak size en uygun eğitmenle iletişime geçebilirsiniz.

Endüstri Mühendisliği Özel Ders

Endüstri Mühendisliği- Özel Ders Ücretleri 50-150 TL aralığında olup ücretler ders tipi, konum, eğitmenin seviyesi ve deneyimleri, ders süresi gibi etkenlere bağlı olarak değişmektedir.

Endüstri Mühendisliği- Özel Ders Vermek

Üniversitelerin endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun veya bu bölümün ortak derslerine sahip bir bölümden mezunsanız ders vereceğiniz branşları belirtleyerek sitemize üye olun. İstediğiniz branşta ders verebilirsiniz. Profil bilgilerinizi doldurduktan sonra tek şey gelen ders taleplerini değerlendirmek ve genel ders taleplerini sık sık kontrol etmek. Derslere başladıktan sonra öğrencilerinizden size yorum yapmasını rica ederek profilinizdeki doluluk oranını arttırabilirsiniz. Profilinizin ön plana çıkmasını etkileyen bir diğer faktör de branşınız ile ilgili blog yazıları yazmaktır.