
Etkileşime Geçti
Tecrübe
Kayseri / Talas
10 Yıllık Tecrübe
Verdiği Dersler: Verdiği Dersler İlköğretim Takviye,Analitik Geometri +2 ders
Karadeniz Teknik Üniversitesi / Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi / Matematik Öğretmenliği -
Yüksek Lisans mezunu matematik öğretmeninden Kayseri’de ortaokul ve lise öğrencilerine yüz yüze ders
60 Dakikalık Ders
Hakkımda
Karadeniz Teknik Üniversitesi‘nde hem lisans hem de yüksek lisans okudum. Yüksek lisans okurken aynı zamanda kendi üniversitemde araştırma görevlisi olarak çalıştım. Şuan yine kendi üniversitemde doktora eğitimimin tez aşamasındayım.
Trabzon TED Koleji ve Trabzon Bahçeşehir Kolejinde ortaokul grubu (5-6-7-8.Sınıf) Trabzon Bil Koleji, Parlayan Zeka Kursu ve Pergel Kursu’nda ([ENGELLENDİ] ve mezun) ortaöğretim grubu öğrencileri için çalıştım. Matematik ve Geometri derslerine girdim.
Neden Benden Ders Almalısınız?
Kardeş indirimi
Matematiği yapamayan öğrencilere çok iyi matematik yapabilecekleri seviyeye getirmek için.
ALES sınavında Türkiye derecesi yaptım. 2019 yılında Trabzon’da özel ders öğrencilerimden İlvenaz (soyadını gizlilikten dolayı yazmak istemedim) LGS sınavında Türkiye birincisi oldu. Pek çok lise öğrencim Tıp, Diş, Hukuk fakültelerine yerleşti. Yine birçok öğrencim Fen Lisesi ve en iyi Anadolu Lisesine yerleşti.
10 yıldır ortaokul ve lise öğrencilerine özel ders vermeye devam ediyorum. Benden önce yazılıdan 20-30 larda alan bütün öğrencilerimi 90-100 aralığına çıkardım. Yine benden önce 3-5 net yapan TYT-AYT öğrencilerimi 25 ve üzerine çıkardım. LGS grubu öğrencilerimi 15 ve üzerine çıkardım.
Çalışma hayatıma Kayseri’de özel bir kurumda Matematik-Geometri derslerine girerek devam etmekteyim. Öğrencilerime matematik ve geometri konularında yardımcı olmak benim için büyük bir tutku haline geldi ve bu bağlamda da daha geniş alanlara hitabet etmek için 5.sınıftan mezun grubuna kadar özel ders vermekteyim. Özel okullardan Fen Liselerine, Anadolu Liselerinden İmam Hatip liselerinde okuyan birçok okuldan öğrencim olduğu için eğitim modellerine oldukça hakimim.
Matematiği sevmenin ve anlamanın önemini çok iyi biliyorum ve öğrencilerimle çalışırken, matematik korkusunu yenmelerine ve özgüvenlerini artırmalarına yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorum. Kendi öğrenme tarzlarına uygun bir öğretim yaklaşımı benimsediğim için her öğrencim için özelleştirilmiş ders planı oluşturuyorum ve öğrenme sürecinde onları desteklemek için mümkün olan her kaynağı kullanıyoru.
Ders işlenişi klasik ezberci metottan tamamen farklıdır. Ezber yapmadan, matematiği bütünsel olarak algılatıp genel matematik mantığını öğrencilerime aktarıyorum. ALES sınavında 50 matematik-geometri sorusunu full yapmış birisi olarak; matematiğin genel mantığına hakim olunduğunda, ana prensipler, aksiyomlar ve teoremlerin çıkış ve ispatlarını bilip uygulayabilir aşamaya gelindiğinde bu gibi ÖSYM sınavlarının zor olmaktan çıktığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
İstekli ve azimli olup, matematiğe sıfırdan başlayıp ciddi yol kat eden pek çok öğrencim olmuştur. Bunların yanı sıra çok disiplinli bir öğretmenim verdiğim ödevleri yapmayan, sürekli ders iptal eden, çabası olmayıp sürekli bahaneler üreten, ciddiyeti olmayan öğrencileri bırakıyorum. Bunu göz önünde bulundurarak iletişime geçerseniz sevinirim.
Matematik yapamam önyargısını kaldırıp çok iyi derecede matematik yapabiliyorum diyebilecekleri bir seviyeye getirmeyi vaat ediyorum.
Açıklama kısmına detaylıca yazdım.
Açıklama kısmına detayları yazdım. Daha fazla detay için lütfen iletişime geçiniz.
Mevcut sınav sisteminden ötürü alanına fazlasıyla hakim, eğitim fakültesi mezunu bir hoca ile çalışmaları gerekmektedir.
Verdiği Ders ve Saat Ücretleri
| Yüzyüze : 1200.00₺
| Yüzyüze : 1200.00₺
| Yüzyüze : 1200.00₺
| Yüzyüze : 1200.00₺
Değerlendirme (0)
Yorum ve Referanslar (0)
Beyza Nur Öğretmen Hakkındaki Görüşlerinizi Yazın
60 Dakikalık Ders
0 Değerlendirme
0 Değerlendirme