ogretmenznp165
Sinem B.
Okuma Yazma,İlköğretim Takviye
İstanbul / Bakırköy
ogretmenznp165
Sinem B.
Sınıf Öğretmeni
1
Etkileşime Geçti
-
10 Yıl
Tecrübe

İstanbul / Bakırköy

10 Yıllık Tecrübe

Sınıf Öğretmeni

Verdiği Dersler: Verdiği Dersler Okuma Yazma,İlköğretim Takviye

İstanbul Üniversitesi / İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi / Sınıf Öğretmenliği -

Öğrenme yolculuğunu seven biriyim işte...

Online ve Yüz Yüze
Bilgi: Online akademimizde son 48 saat içinde 220 farklı ders yapıldı
Süper Popüler Son 48 saat içinde 262 kişi ders almak için başvuru yaptı
650₺
60 Dakikalık Ders
4.6
0 Değerlendirme
1 Etkileşime Geçti
Genellikle 1 Gün içerisinde yanıt verir

Hakkımda

10 yıldır Türkiye'nin en iyi kurumlarından birinde sınıf öğretmenliği yapıyorum. Bunun yanında yaklaşık sekiz yıldır yayıncılıkla da ilgilenmekteyim. İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde yayınlanmış kaynak kitaplarım var. Ek olarak birçok tanınmış online wğitim platformuna içerik ürettim ve içerik editörlüğü yaptım. Öğretim programları, eğitim yöntemleri ve müfredat konusunda uzmanlığım var.

Neden Benden Ders Almalısınız?

En fazla 3 öğrenci ile grup dersi yapabilirim. İki öğrenci için %15, üç öğrenci için %25 indirim yapabilrim.

Özel zaman ayırarak öğrencilerime katkı sağlamayı ve onların gelişimini takip etmeyi seviyorum.

Çok fazla öğrenciye özel ders vermedim çünkü ders verdiğim öğrencilerde devamlılık olsun isterim. Bu nedenle de özel derse ayırabileceğim zaman dilimim hep dolu oldu. Özel ders, bir derste öğrenciye sihirli değnek değdiren ve tüm bilgileri bir anda öğrenciye aktaran bir illüzyon değildir. Ancak devamlılık sağlandığında öğrenciden olumlu geribildirimler alınabilir. 

Severek ders çalışma ve okuma becerilerini geliştirme üzerine çalışırım. Problem çözmenin temeli anlamaktır. Bu bir matematik problemi de olabilir hayatın içinden herhangi bir şey de... Anlarsak üstesinden gelebilriz.

10 yıldır kolejde çalışıyorum. En iyi eğitim fakültelerinden birinden mezunum. (Hatta bence en iyisi:))

Öğrenci ihtiyaçları benim için önemlidir. Hem duygusal ihtiyaçları hem de akademik ihtiyaçları belirleyerek bir yol haritası oluştururum.

Özel ders bir süreçtir. Verim alınabilmesi devamlılığa bağlıdır. Öğrenci ve öğretmen bağının kurulması birkaç ders saati sürer ve devamlılığın sağlanması ile başarı kaçınılmaz olur.

Verdiği Ders ve Saat Ücretleri

İlköğretim Takviye / 45 Dk
Online : 650.00₺ | Yüzyüze : 650.00₺
Okuma Yazma / 45 Dk
Online : 650.00₺ | Yüzyüze : 650.00₺
Değerlendirme (0)
0.0
Öğretmen
0 Değerlendirme
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Yorum ve Referanslar (0)

Sinem Öğretmen Hakkındaki Görüşlerinizi Yazın

650₺
60 Dakikalık Ders
0.0
0 Değerlendirme

1 Öğrenci ile Etkileşime Geçti

Genellikle 1 Gün içerisinde yanıt verir