ogretmenxq416n
ENDER E.
İstatistik,Lineer Cebir +1 ders
İzmir / Karşıyaka
ogretmenxq416n
ENDER E.
Matematik, Lineer Cebir, Sinyal ve Sistemler
34
Etkileşime Geçti
-
6 Yıl
Tecrübe

İzmir / Karşıyaka

6 Yıllık Tecrübe

Matematik, Lineer Cebir, Sinyal ve Sistemler

Verdiği Dersler: Verdiği Dersler İstatistik,Lineer Cebir +1 ders

Koç Üniversitesi / Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği(İngilizce)(Tam Burslu) -

Bilkent Elektronik Lisans, Koç Elektronik Yüksek Lisans mezunundan Matematik

Yüz Yüze
Bilgi: Online akademimizde son 48 saat içinde 327 farklı ders yapıldı
Süper Popüler Son 48 saat içinde 455 kişi ders almak için başvuru yaptı
1000₺
60 Dakikalık Ders
4.6
0 Değerlendirme
34 Etkileşime Geçti
Genellikle 12 Saat içerisinde yanıt verir

Hakkımda

Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği'nde burslu okudum. Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Muhendisligi(burslu) bolumunde yüksek lisansimi tamamladim. Savunma sanayi ve bankacılık sektöründe sinyal işleme ve yapay zeka alanında iş deneyimim bulunmaktadır. 

Ders verdiğim alanlar:

Ortaokul, lise matematik
Üniversiteye hazırlık matematik
AYT, TYT
Linear Algebra
Probability and Statistics
Signals and Systems
Systems and Control

Neden Benden Ders Almalısınız?

İlk dersi deneme dersi olarak düşünüp ücretsiz yapıyorum. Üniversite derslerine takviye derslerinin ücretlerini tek derslik olarak belirttim. Haftalık almak isterseniz buna göre bir indirim yapabilirim. Üniversite sınavına hazırlık dersleri için çok fazla sayıda öğrenci almayacağım. Belli bir kotam olacak. Ders saatleri dışında sürekli takip edip öğrenciyle oldukça yakından ilgilendiğim bir süreç olacak. Detaylarını konuşuruz.

Uzun yıllar boyunca derece yaparak veya burslu en zor bölümlerde okuyarak edindiğim tecrübeleri öğrencilerimle paylaşıp farklı insanların hayatlarına dokunup yardımcı olmak bana anlamlı gelmektedir.

Eğitim öğretim yaşamamın büyük bölümünde arkadaşlarıma, yakın çevreme parasız ders vererek yardımcı oldum. Hatta ilk özel ders teklifi ilkoğretim 4. sınıfta gelmişti o zaman paralı ders vermeyi reddetmiştim. Lisede ve özellikle üniversite hazırlıkta özellikle matematikte olay devam etti. Koç Üniversite Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde araştırma ve öğretim asistanlığı yapıp ek derslere ve lablara girdim. Özellikle öss hazırlıkta lise öğrencilerine ve matematik ile ilişkili mühendislik derslerinde üniversite öğrencilerine yardımım dokunacağına inanıyorum. Herhangi bir soru için veya danışma amaçlı irtibat kurmaktan çekinmeyiniz.

Bütün lise hayatım başkalarına konu anlatmakla ve soru çözmekle geçti. Bilkentten, Odtüye ve en son Koçta eğitim ve öğretim tecrübelerim bulunmaktadır. Sürekli derece yapma odaklı çalışıp en zor bölümlerde okuduğum için hem sınav, hem üniversiteler, hem farklı bölümler için kapsamlı tecrübelerim bulunmaktadır. Özellikle hedefi yüksek öğrencileri bekliyorum. Birlikte sağlam işler başarabiliriz.

Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği lisans bölümünden kapsamlı burslu mezun oldum. Koç Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde tam burslu yüksek lisansımı yaptım. Bu dönemde özellikle matematik tabanlı derslerde öğrenci ve lab asistanlığı yaparak ders anlattım. Birçok sınavda Türkiye derecem var ve üniversite giriş sınavında matematikte full yaptım. Uygulamalı matematikte, özellikle sinyal işleme, yapay zeka, moleküler [ENGELLENDİ] vb konularda hem profesyonel hayatta hem akademide tecrübelerim bulunmaktadır. Dönem dönem de hem üniversite hazırlık hem üniversite için matematik dalında özel dersler veriyorum.

Üniversite sınavına hazırlık için çok fazla sayıda öğrenci almayacağım. Belli bir kotam olacak. Ders saatleri dışında sürekli takip edip iletişimde olacağımız bir süreç olacak. Üniversite sınavına hazırlık derslerinde uzun saatler konu anlatmak yerine daha kısa ve çok tekrarlı konu anlatıp çok fazla soru çözmeye odaklı işleyeceğim. Bu süreçte hem birlikte hem öğrencinin bireysel olarak, birlikte belirleyeceğimiz hem klasik hem yeni nesil kaynaklardan kolaydan zora çok fazla soru çözülmesini hedefliyorum. Ben de ders dışında mobil ve whatsapptan sürekli iletişimde olacağım. 

Üniversite takviye için ise sadece belli başlı matematik ve uygulamalı matematik kapsamına giren dersleri özellikle mühendislik ve elektrik elektronik bölümleri için vereceğim. Ödev vs için birlikte yardımcı olurum. Ama sizin yerinize sınava girmem vs herhangi bir plagiarism türü için lütfen istekte bulunmayın. Bu konudan özellikle pandemi döneminde bıktım.

Verdiği Ders ve Saat Ücretleri

Üniversite Derslerine Takviye / 60 Dk
| Yüzyüze : 1000.00₺
Matlab - Üniversite Derslerine Takviye / 60 Dk
| Yüzyüze : 1000.00₺
Genel Matematik - Matematik / 60 Dk
| Yüzyüze : 1000.00₺
Lineer Cebir - Matematik / 60 Dk
| Yüzyüze : 1000.00₺
İstatistik / 60 Dk
| Yüzyüze : 1000.00₺
Elektrik Elektronik Mühendisliği Dersleri - Üniversite Derslerine Takviye / 60 Dk
| Yüzyüze : 1000.00₺
Değerlendirme (0)
0.0
Öğretmen
0 Değerlendirme
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Yorum ve Referanslar (0)

ENDER Öğretmen Hakkındaki Görüşlerinizi Yazın

1000₺
60 Dakikalık Ders
0.0
0 Değerlendirme

34 Öğrenci ile Etkileşime Geçti

Genellikle 12 Saat içerisinde yanıt verir