Etkileşime Geçti
Tecrübe
Ordu / Altınordu
6 Yıllık Tecrübe
Verdiği Dersler: Verdiği Dersler İlköğretim Takviye,Okuma Yazma +1 ders
/ / -
Öğretmenlik yapmayı değil, öğretmen olmayı seçen; çocukların hayatına dokunmaktan ilham alan, sabırlı ve donanımlı bir eğitimciyim.
60 Dakikalık Ders
Hakkımda
Özel eğitim ve ilköğretim alanlarında birebir özel ders vermekteyim.
Felsefe öğretmeni ve uzman sosyolog ve çocuk gelişimi öğretmeni olarak; özel eğitim ve rehberlik alanlarında sertifikalı, Moxo dikkat testi uzmanı olarak çok yönlü bir eğitimciyim.
Öğrencinin bireysel ihtiyaçlarını esas alan, sabırlı, planlı ve donanımlı bir öğretmenim.
Öğretmenlik yapmayı değil, öğretmen olmayı seçer; çocukların hayatına dokunmaktan ilham alırım.
Neden Benden Ders Almalısınız?
Öğrenciye özel bireyselleştirilmiş ders planı
Gerektiğinde online ders ve takip desteği
Veliyle düzenli geri bildirim ve gelişim paylaşımı
Uzun süreli çalışmalarda esnek programlama
Her çocuğun öğrenme biçimi ve hızının farklı olduğuna inanıyorum. Birebir derslerde, öğrencinin ihtiyaçlarını daha yakından gözlemleyerek güvenli ve destekleyici bir öğrenme ortamı oluşturabiliyorum. Öğretmenliği yalnızca bilgi aktarmak olarak değil, çocuğun akademik ve duygusal gelişimine eşlik etmek olarak görüyorum. Çocukların hayatına dokunabilmek benim en büyük motivasyonumdur.
Yaklaşık 300 öğrenciyle çalışma deneyimine sahibim; 5 yıl sınıf öğretmenliği, 4 yıldır özel eğitim ve 3 yıldır ilköğretim özel ders verdim.
Öğrencinin seviyesine uygun bireyselleştirilmiş öğrenme planı
Akademik gelişimin yanında özgüven ve öğrenme motivasyonu
Dikkat, odaklanma ve öğrenme becerilerinin desteklenmesi
Düzenli takip, geri bildirim ve veli bilgilendirmesi
Güvenli, sabırlı ve destekleyici bir öğrenme ortamı
Özel eğitim ve ilköğretim alanlarında birebir ders veren; felsefe öğretmeni, uzman sosyolog ve çocuk gelişimi uzmanı bir eğitimciyim.
MOXO Dikkat Testi uygulayıcısıyım. MOXO; dikkat, zamanlama, dürtüsellik ve hiperaktivite alanlarını ölçen bilimsel bir değerlendirme aracıdır. Bu test sayesinde öğrencinin dikkat profili belirlenir ve eğitim süreci bu veriler doğrultusunda planlanır.Özel Eğitim, Hayat Boyu Rehberlik ve OkulRehberliği alanlarında yetkinliğe sahibim.Öğretmenliği bir meslekten öte, çocuğun akademik ve duygusal gelişimine eşlik etmek olarak görürüm.
- Derslerimi öğrencinin dikkat süresine ve öğrenme hızına göre planlarım.
- Gereklidurumlarda kısa ve verimli molalar vererek öğrencinin odaklanmasını desteklerim.
- Süreci esnek, sabırlı ve öğrenciyi yormayan bir yaklaşımla yürütürüm.
Özel ders sürecinde süreklilik ve düzen çok önemlidir. Çocuğun bireysel ihtiyaçlarının doğru belirlenmesi, öğretmen–veli iş birliği ve sabırlı bir yaklaşım öğrenme sürecini olumlu yönde etkiler. Karşılıklı güvenin olduğu bir ortamda öğrencinin gelişimi daha sağlıklı ve kalıcı olur.
Ders Verdiği Konumlar
Verdiği Ders ve Saat Ücretleri
Online : 900.00₺ | Yüzyüze : 900.00₺
Online : 900.00₺ | Yüzyüze : 900.00₺
Online : 900.00₺ | Yüzyüze : 900.00₺
Online : 900.00₺ | Yüzyüze : 900.00₺
Online : 1000.00₺ | Yüzyüze : 1000.00₺
Online : 900.00₺ | Yüzyüze : 900.00₺
Online : 950.00₺ | Yüzyüze : 950.00₺
Değerlendirme (0)
Yorum ve Referanslar (0)
Seval Öğretmen Hakkındaki Görüşlerinizi Yazın
60 Dakikalık Ders
0 Değerlendirme
0 Değerlendirme