ogretmen648v44
Berke Ç.
İlköğretim Takviye,Fen Bilgisi +1 ders
Ankara / Çankaya
ogretmen648v44
Berke Ç.
Matematik ve Fen Özel ders
21
Etkileşime Geçti
-
3 Yıl
Tecrübe

Ankara / Çankaya

3 Yıllık Tecrübe

Matematik ve Fen Özel ders

Verdiği Dersler: Verdiği Dersler İlköğretim Takviye,Fen Bilgisi +1 ders

Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Orta Doğu Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi / İlköğretim Matematik Öğretmenliği -

ODTÜ Matematik Öğrt. öğrencisinden Matematik, Fen Özel ders

Online ve Yüz Yüze
Bilgi: Online akademimizde son 48 saat içinde 564 farklı ders yapıldı
Süper Popüler Son 48 saat içinde 480 kişi ders almak için başvuru yaptı
800₺
60 Dakikalık Ders
4.6
5 Değerlendirme
21 Etkileşime Geçti
Genellikle 4 Saat içerisinde yanıt verir
Uğur

Bu sene 7. sınıfa giden oğlumla 3 yıldır Berke hocadan ders alıyoruz. Matematikte çok yol kat etti ve dersleri her zaman verimli geçti....

Hakkımda

ODTÜ İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim 3 yıldır yüz yüze ve online ders vermekteyim. Online ders verebilmek için tüm ekipmanlarım (online ders içerikleri, çizim tableti) mevcuttur.  

5-6-7-8. SINIFLARA MATEMATİK VE FEN BİLGİSİ DERSİ VERİYORUM.

DERSLERİN İŞLENİŞ ŞEKLİ:

> MEB KİTAPLARINDAN VE ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN MÜFREDATA UYGUN KONU ANLATIMI.

> DAHA İYİ KAVRAMA İÇİN KONUNUN PÜF NOKTALARINA DAİR ÖZET ANLATIM (ÇIKMIŞ SORULAR BAZ ALINARAK KONULARIN ÖNEMLİ NOKTALARI TESPİT EDİLECEKTİR)

> ÖĞRENİLEN KONUYU BOL BOL SORU ÇÖZEREK PEKİŞTİRİLMESİNİ SAĞLAMAK (İLK BAŞTA BİRLİKTE ÖRNEKLER ÜZERİNDE DURULUR, ÖĞRENCİNİN ÖZELLİKLE YENİ NESİL SORULARA NASIL YAKLAŞACAĞI GÖSTERİLİR VE ÖDEV VERİLİR)

Neden Benden Ders Almalısınız?

3 yıllık özel ders ve 1 yıllık dershane deneyimimle öğrencilerime akademik başarılarını artırmada rehberlik ediyorum. Derslerimde MEB müfredatına uygun kaynaklar, çeşitli soru bankaları ve çıkmış sorular üzerinden ilerleyerek öğrencilerin ihtiyaç duyduğu konulara odaklanırım. Düzenli ödev ve takip sistemiyle disiplinli bir öğrenme süreci sağlarken, her ay yaptığımız tekrar dersleriyle bilgilerin kalıcı olmasına önem veririm.

Ders vermeyi ve öğrencilerle iletişimde olmayı seviyorum ki bu yüzden mühendislik ve sağlık alanında seçeneklerim varken ODTÜ Matematik öğretmenliğini istedim. Ayrıca kendime maddi açıdan destek sağlamak içinde ders veriyorum.

3 yılda,  2 tanesi 3.sınıf, 1 tanesi 5.sınıf, 1 tanesi 6.sınıf, 4 tanesi 7.sınıf ve 6 tanesi 8.sınıf olmak üzere 14 öğrenciye özel ders verdim. LGS'ye hazırladığım öğrencilerim matematikte en az 16 net yaptılar ve 2 öğrencim LGS Matematiği fulledi (2020 ve 2022de). Bu alanda kendime oldukça güveniyorum ve tecrübemin olduğunu düşünüyorum. 

Öğrencilerime yalnızca konu anlatımı değil, aynı zamanda doğru düşünme yöntemleri ve problem çözme becerileri kazandırmayı hedefliyorum. Düzenli tekrar ve ödev takibi sayesinde öğrenilen bilgilerin kalıcı olmasını sağlıyorum. Çıkmış sorular ve farklı kaynaklardan seçilen örneklerle öğrencilerimin sınavlara hazır, analitik düşünebilen ve zamanı verimli kullanabilen bireyler haline gelmelerine katkıda bulunuyorum.

DERSLERİN İŞLENİŞ ŞEKLİ:

> MEB KİTAPLARINDAN VE ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN MÜFREDATA UYGUN KONU ANLATIMI.

> DAHA İYİ KAVRAMA İÇİN KONUNUN PÜF NOKTALARINA DAİR ÖZET ANLATIM (ÇIKMIŞ SORULAR BAZ ALINARAK KONULARIN ÖNEMLİ NOKTALARI TESPİT EDİLECEKTİR)

> ÖĞRENİLEN KONUYU BOL BOL SORU ÇÖZEREK PEKİŞTİRİLMESİNİ SAĞLAMAK (İLK BAŞTA BİRLİKTE ÖRNEKLER ÜZERİNDE DURULUR, ÖĞRENCİNİN ÖZELLİKLE YENİ NESİL SORULARA NASIL YAKLAŞACAĞI GÖSTERİLİR VE ÖDEV VERİLİR)

Verdiği Ders ve Saat Ücretleri

İlköğretim Takviye / 45 Dk
Online : 650.00₺ | Yüzyüze : 800.00₺
Fen Bilgisi / 45 Dk
Online : 650.00₺ | Yüzyüze : 800.00₺
Matematik / 45 Dk
Online : 650.00₺ | Yüzyüze : 800.00₺
Değerlendirme (5)
5.0
Öğretmen
5 Değerlendirme
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)

Yorum ve Referanslar (5)

Uğur

Bu sene 7. sınıfa giden oğlumla 3 yıldır Berke hocadan ders alıyoruz. Matematikte çok yol kat etti ve dersleri her zaman verimli geçti. Bu sene 5. sınıfa geçen kızımla da derslere başladık, o da derslerden çok keyif alıyor. İkisiyle de dersler çok iyi gidiyor, Berke hocanın anlatımı ve çocuklarla ilgilenmesi sayesinde matematiğe olan ilgileri arttı. Biz de aile olarak çok memnunuz

Simge T.
Oğlum 7. sınıfta dershanedeyken Berke hocamızla tanıştık. O seneden itibaren matematikte büyük bir ilerleme kaydetti. 8. sınıfta dershaneyi bırakınca Berke hocayla yüz yüze özel derslere devam ettik. Düzenli çalışmaları ve hocamızın desteği sayesinde LGS’de matematikten 18 net yaptı. Berke hocamızın emeği gerçekten çok büyük
AH
Ahmet S.
Ben 6. sınıfta Berke hocadan online matematik dersi aldım. Önceden matematikten çok korkuyordum, sınavlarda da düşük not alıyordum. Berke hocam konuları çok güzel anlattı, anlamadığım yerleri sabırla tekrar etti. Zamanla matematikten korkmamaya başladım ve sınav notlarım da yükseldi. İyiki Berke hocayla tanışmışım. Onu çok seviyorum.
ME
Merve
Berke hocamızla biraz geç tanıştık ama kısa sürede çok verimli bir süreç geçirdik. Oğlum 8. sınıfta haftada 2 ders aldı ve eksiklerini hızla tamamladı. Hem ders anlatımı hem de öğrenciyle iletişimi çok iyiydi. Sayesinde oğlum LGS’de çok güzel bir sonuç elde etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Nida
Berke hocamız ile kızım 5. sınıftayken tanıştık şuan 7.sınıf ve halen çok memnun olarak devam ediyoruz. 5.sınıfta kızımın matematik ortalaması sınıfından çok düşüktü ama Berke hocam sayesinde şuan sınıfının en iyilerinden. Matematikten ziyade diğer derslerede katkısı oldu kızım artık derslerine daha düzenli çalışıyor ve kendi ödev takibini kendisi yapıyor.

Berke Öğretmen Hakkındaki Görüşlerinizi Yazın

800₺
60 Dakikalık Ders
5.0
5 Değerlendirme

21 Öğrenci ile Etkileşime Geçti

Genellikle 4 Saat içerisinde yanıt verir