Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Mezunundan Pedagojik Formasyon Avantajıyla LGS ve TYT Matematik Özel Dersleri
60 Dakikalık Ders
Hakkımda
Merhaba! Ben İbrahim, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri mezunuyum.
Üniversite sıralarında matematiğin ve kodlamanın o büyüleyici dünyasına adım attığımdan beri tek bir şeye inandım: Matematik, sadece formüllerden ve zor sınavlardan ibaret bir ders değil; aslında hayattaki problemleri çözme sanatıdır. Üzerine aldığım Pedagojik Formasyon eğitimi ve lisedeki stajyer öğretmenlik deneyimim, bana bu sanatı genç arkadaşlarıma nasıl aktarabileceğimi çok net gösterdi.
Beni özel ders vermeye, LGS ve TYT yolculuğundaki öğrencilere rehberlik etmeye iten en büyük neden şu: Pek çok öğrencinin "Ben matematik yapamıyorum, yeni nesil sorular çok karmaşık" diyerek erkenden pes ettiğini gördüm. Oysa sorun öğrencilerde değil, onlara dayatılan eski nesil ezber sisteminde.
Bilgisayar bilimleri altyapım sayesinde derslerimde matematiği bir bilgisayar oyunu gibi, adım adım algoritmalarla ve mantığıyla öğretiyorum. Tablette renkli şemalarla, grafiklerle çalışarak o korkutucu soyut konuları somut hale getiriyoruz.
Benim amacım sadece sınavda netlerini artırmak değil; sana o upuzun mantık-muhakeme sorularını gördüğünde paniklemeden, parçalara ayırarak çözebileceğin bir analitik düşünme vizyonu kazandırmak. Bu zorlu sınav maratonunda sadece öğretmenin değil; ders çalışma disiplinini, motivasyonunu ve heyecanını birlikte yöneteceğin bir yol arkadaşın olmak için buradayım.
Eğer matematiği "sıfırdan" alıp birlikte zirveye taşımak istersen, hedeflerine giden bu yolda birlikte yürümeye hazırım!
Neden Benden Ders Almalısınız?
Ders Verdiği Konumlar
Verdiği Ders ve Saat Ücretleri
Online : 1000.00₺ | Yüzyüze : 1500.00₺
Online : 1000.00₺ | Yüzyüze : 1500.00₺
Online : 1000.00₺ | Yüzyüze : 1500.00₺
Değerlendirme (0)
Yorum ve Referanslar (0)
İBRAHİM Öğretmen Hakkındaki Görüşlerinizi Yazın
60 Dakikalık Ders
0 Değerlendirme
0 Değerlendirme