Sınırlı Kontenjanla Bahar İndirimleri Başladı, %20'ye Varan İndirimleri Kaçırma! Kod: bahar20
198005
  • Yüz yüze
  • Online
ilhan h. - Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Samsun / Atakum

10 Yıllık Tecrübe

Verdiği Dersler: Türk Dili ve Edebiyatı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi / Fen-Edebiyat Fakültesi / Türk Dili ve Edebiyatı - Mezun

Öğretmen Hakkında

Öğretmenin Sunduğu İmkanlar

Birkaç kişiden oluşan arkadaş gruplarına ders verebilirim. Ancak bu gruplar sizin tarafınızdan oluşturulmalıdır. Birbirini tanımayan öğrenciler ders ortamında çeşitli çekincelerle geri durmaktadır bu yüzden herkesin birbirini tanımasını önemsiyorum. 

Neden Özel Ders Veriyorum

Uzaktan eğitim sürecinde verdiğim derslerde istekli öğrencilerle yüksek bir verim aldığımı gördüm. Öğrenmeyi talep etmeyenlerden arınan bir öğrenme ortamı uzaktan da olsa sağlıklı olmaktadır. Bu ortam öğrenci için olduğu kadar öğretmen için de keyifli ve verimli oluyor.

 

Tecrübelerim

Türkiye'nin en büyük yayınevlerinden birinden bir arkadaşımla birlikte hazırladığım 2020 Kasım'ında basılan bir paragraf denemeleri kitabım şu anda piyasadadır. 18 yıllık kamu ve özel sektör tecrübem bulunmaktadır. Aktif olarak özellikle son yılların TYT ve AYT'sine yönelik deneme sınavları yazarak çeşitli yayınevlerine vermekteyim. Ayrıca yayınevlerinin hazırladığı kitapların denetim ve video çözümlerini yapmaktayım. Çeşitli kurumlarda akademik anlamda her düzeyde öğrenci ile çalışma imkanım oldu. 

Size Neler Kazandırabilirim

TYT ve AYT'ye yönelik olarak neye ihtiyacınız olduğunu belirleyip doğru çalışma teknikleri ile ilerleyebiliriz. Yanlış öğrenmeleri tespit edip bunları düzeltebilir ve taktiksel hamlelerle net sayılarınızın artmasını sağlayabilirim. Kalıcı öğrenme için bazı derslerin sohbet ortamında işlenerek öğretilmesi kanaatindeyim. Bu şekilde yükünüz azalacak, zevkli ve kalıcı şekilde konuları öğreneceksiniz. Yoğun pratik ve geriye dönüşlerle işlenen tüm konuların sürekli hatırlatılması da "unutma"ların önüne geçecektir. 

Hakkımda Bilmeniz Gerekenler

Eğitim sürecinde öğrencinin öğrenme mutluğuna kendimin öğretme mutluluğu da eklendiği için derslerimden iki taraf da hoşnut olur.

Dersleri Nasıl İşlerim

Öğrencinin ihtiyacı, kapasitesi, zaman dilimine göre yöntemler süreç içerisinde belirlenir. Ders dışı görevlendirmeler (açıkçası bazı ödevler) her halükarda olacaktır.

Özel Ders Almak İsteyenlere Tavsiyeler

Sizin gayretiniz olmadığı müddetçe hiçbir öğretmen, kurum ve ebeveyn size yardımcı olamayacaktır. Bu bilinçle hareket etmediğiniz takdirde herkes size duymanız gerekenleri değil, duymak istediklerinizi söyleyecektir.

Verdiği Dersler ve Saat Ücretleri

Türk Dili ve Edebiyatı - Edebiyat : 60 dk - 500.00₺ | Online Ücret: 500.00₺

Ders Verdiği Konumlar

Samsun:
  • Atakum

Değerlendirmeler (0)

0.0

Öğretmen Değerlendirme

ilhan Öğretmen Hakkındaki Görüşlerinizi Yazın

Ders İçin Uygun Olduğu Zamanlar

Öğretmenin Blog Yazıları

Öğretmene Sorulan Sorular

500

60 Dakikalık Ders

0 Öğrenci ile Etkileşime Geçti

Genellikle saat içinde yanıt verir.

Bilgi: Online Akademimizde Son 48 saat içinde 394 farklı ders yapıldı.

Süper popüler: Son 48 saat içinde 319 kişi ders almak için başvuru yaptı.